lørdag 28. juli 2012

Sommerfarger


Dette kortet laget jeg til en utfordring der man skulle bruke iskremfarger. Fant litt restepapir fra My MInds Eye og en lysgrønn bazill, og satte det sammen til dette kortet. Motivet er et stempel fra Bildmålarne og er farget med Copics. Uvante farger, men jeg ble ganske fornøyd med resultatet allikevel. Jeg lagde også en matchende gavepose som jeg dessverre ikke har bilde av, og ga kortet og gaveposen fylt med scrappesaker til kusinen min i bursdagsgave. Hvem blir vel ikke glad for en pose med scrappesaker..? Uansett et kort i uvante farger, men det var veldig morsomt å holde på med noe litt utenfor komfortsonen.

Mannekort


Dette kortet laget jeg for å delta i et par utfordringer med mannetema, og det endte på gavebordet til broren min da han hadde bursdag. Innsiden har jeg dessverre ikke bilder av, men dette er et kort jeg ble veldig fornøyd med. Kortet er laget med papir fra serien "Till Far" fra Pion, og pyntet med noen få blomster og utklipp fra andre ark i samme serien. Arkene er perfekt til å lage maskuline kort, har et annet eksempel her:


Et posekort med en bil klippet ut fra ett av de andre arkene, og detaljene på innsiden er også hentet fra ulike ark i "Till far"-serien. Personlig synes jeg arkene og papirtilbehøret Pion lager gjør seg så godt på egenhånd, at man trenger veldig lite pynt for å få til noe skikkelig stilig. Her har jeg kun brukt ett bånd og litt hyssing til tagsene. Synes ikke dette ble så aller verst, til å være mitt første posekort. 

fredag 6. juli 2012

Sommerutfordring hos Copic Marker Norge






Copics Marker Norge har satt i gang en sommerutfordring på sin blogg. Det er en konkurranse i seks deler der den første oppgaven er veldig fri "lag et kort eller prosjekt der du bruker Copics". Jeg valgte å bruke de siste fargene jeg kjøpte inn som utgangspunkt, fordi de er så innmari fine (V 91,93,95) og koste meg med å farge motivet fra Bildmålarna. Deretter valgte jeg ut et nydelig mønsterark fra "Fika-serien" til Maja design, kombinerte det med en lys og en mørk bazill, og roser fra Wild Orchid Crafts. Tok også med en blonde og noen perler for å få til "det lille ekstra", spellbindersovalen er dekorert med liquid pearls. Så monterte jeg det hele, og nå er det bare å håpe.. Hadde jo vært veldig spennende å få være med i konkurransen litt til:)


Fargene jeg har brukt er:
Hår: E 44, 43, 31, 41
Hud: E 51, 21, 31+ litt R02 i kinnene
Kjole + blomster: V 91, 93, 95
Forkle + sokker + vinger: BV 00, 01, 04
Grønnfarger: YG 63, G 82, 24
Gulfarger: Y 21, 23 

tirsdag 3. juli 2012

Til en liten pirat!

Forsiden, med skattekiste, navnelapp og flagg
Innsiden, her er det skattekart, ror og noen utklipp
Anker og gullmynter dekorerer skrivesiden
Skip, tønne og den obligatoriske flasken med rom


Dette kortet ble laget til en 6-åring, hans største drøm er å bli pirat, og hva er vel da bedre enn å lage et skikkelig piratkort? Arkene er kjøpt på panduro for 3-4 år siden, og de er spart til rett anledning, og den tror jeg jammen at jeg fant.. Er ikke ofte de minste synes kortet er like spennende som gaven!

Kreativ Hobbys maiutfordring


Dette var mitt bidrag til Kreativ Hobbys maiutfordring: "Bruk rødt, hvitt og blått". I den konkurransen vant jeg trekningspremien og fikk masse flotte stempler i posten! Arkene er fra Maja Designs serier fra i fjor sommer, stempelet er fra Magnolia og er fargelagt med Copics, og blomstene utenpå er fra Wild Orchid Crafts, blomstene på innsiden er fra Kort og Godt. 

Velkommen til min nye blogg!

Jeg har alltid brukt wordpress som plattform, men når oppsettet mitt slo seg vrangt og jeg uansett måtte begynne på nytt så ble det her på blogspot, av den enkle grunn at det er her det ser ut til at "resten" av scrappebloggerne befinner seg. Til å begynne med flytter jeg over noen gamle prosjekter hit, og så satser jeg på at det dukker opp noen nye iallefall i løpet av helgen..